Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-barn
Barna til Petra og Sebelon
Alva Ovedal Amundsen

Alva Ovedal Amundsen er 8 år, og går i 3. klasse på Sandved skole.Hun ble født under oppkjøring/høsten spelet startet i 2010, og var som nyfødt med søsken på øvinger før hun etterhvert ble med selv 3 år gammel. Alva går på håndball og fotball. Hun er ei positiv jente som liker å være med venner, og gleder seg hvert år til Julespelet.

Dennis Hansen Iversen

Dennis Hansen Iversen går i 4. klasse på Malmheim skole. Han er en glad og sosial gutt som liker å være sammen med familie og venner. På fritiden spiller han fotball for Sandved IL som han trives godt med. Dennis er født og oppvokst i Julebygda. Det er andre året han er med i Julespelet, men første gang som et av barna i huset.

Arve Lunde

Arve Lunde går i 6. klasse på Malmheim skole. På fritiden liker han å være med venner, familie og ikke minst å være med familiens hund på turer i skog og mark. Han er med i Ganddal Orientering og Viking 4H. Om vinteren er han veldig glad i å renne slalåm. Våren 2016 spilte han Arne Garborg som liten i den digitale formidlingsløypa i Garborgheimen. Arve er født og oppvokst i Julebygda. Det er 4. året hans i Det store Julespelet.

Oda Ovedal Amundsen

Oda Ovedal Amundsen er 12 år, og går i 7. klasse på Sandved skole. Hun spiller håndball og fotball. Hun har vært med i Julespelet fra starten av og gleder seg like mye hvert år. Oda elsker å synge og opptre på scenen.

Othilia Nesse Halvorsen

Othilia Nesse Halvorsen går i 9. klasse på Skeiene Ungdomskole. Har turnet i Sandnes Turnforening i 11år, men takket for seg der i år for å gå nye veier. Hun valgte å danse og danser nå Jazzdans på Steps danseskole i Stavanger. Hun stortrives med det og tar seg ellers tid til skolearbeidet og gode venner. Hun er en energisk & livsglad jente! Det er 7. året hun er med nå. Startet da i folkemengden. Nå er hun en av ungene i huset og i tillegg så er hun med sjonglørgjengen som turner. Dette har blitt et av årets høydepunkter og er en sterk tradisjon hun gleder seg til.

Ingrid Sembsmoen

Ingrid Sembsmoen er utdannet sanger/sanglærer ved complete vocal institute i København. Hun har drevet med sang fra hun var liten, men det var ikke før ungdomskolen hun startet med sangtimer og opptredener. Hun har også vært medlem av Rogaland barne og ungdomsteater der hun medvirket i stykket Askepott og lillemus mei. Ellers har hun tatt på seg litt mindre oppdrag med både sang og teater.