Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-folkemengde
Folkemengde

Folkemengden i Julespelet har en viktig rolle i spelet. De representerer hverdagen og folket og det som rører seg i by og bygd. Det er her vi ser og hører om fordommer, folkesnakk, tro og overbevisning, løgn og sannheter.

Oddny Stødle

Oddny jobber i Norske Shell og liker godt både en treningsøkt og fine sykkelturer som Nordsjørittet og Birken sammen med mannen.
Hun er innflytta julebygding men føler seg godt integrert etter mange år i bygda. Hun er gift med Jonny og de har 3 voksne sønner. Oddny har vært med i Julespelet siden starten som Malene i folkemengden.

Njål Folkvord

Njål har adresse rett bak scenen og dermed nærmeste nabo til kapellet og Det store Julespelet. Han er gift med Anne og har 3 voksne etterkommere.
Det meste av tiden går med til å drive Klingsheim Hogst & Hage AS. Han liker å få sett stykker på Stavangeren, idretts- og fotball-interessen er stor, reiser gjerne på tur i inn-og utland. Njål er som veteran å regne, da han har vært med i Julebygdspelet siden starten og 5 år på rad hadde han rollen som den godhjerta bonden Sebelon. I 2015 overlot han den kalde jobben med å være «nedslått» til Jonny Stødle og er nå i folkemengden med hunden Vimsi.

Hege Folkvord Norli

Hege er nærmeste nabo til Det Store Julespelet og har vært med i folkemengden i 5 år. Datteren Amalie på 3,5 år er også med. Hun har vært med siden hun var 0,5 år. Begge gleder seg hvert år til å gi folk skikkelig julestemning på spelet.

Amalie Norli

Amalie er spelets yngste deltaker på 2.5 år.

Annette Ovedal

Annette er mor til Oda og Alva som også er med i spelet. Hun flyttet til bygda i 2005, og har vært engasjert i spelet fra starten, først som mor og videre til folkemengden, produsent og med i styret. Annette er virksomhetsleder for Skeiane barnehagene, og fritiden går med til å følge opp barna, styreverv i Sandnes Håndball, spiller fotball og lidenskapen er Liverpool.

Rikke Øverland

Jeg er ei aktiv jente som liker både håndball og fotball. Jeg liker å lage mat og være med venner på fritida.

Vilde Klungtveit

Vilde driver med fotball på fritiden på Julabygdas jentelag og bruker og mye tid med venner og er lillesøster til Ine Sofie.

Ine Sofie Klungtveit

Ine Sofie går på svømming, 4-H og Krik. Ellers er hun en sosial jente som liker og være med venner.

Simon Stødle

Simon er oppvokst i Julebygda og er utdannet elektriker. Han er en blid kar som alltid har mye på hjertet og som gjerne tar i et tak når noe skal rigges og ordnes. Simon har vært med i Julespelet siden starten med unntak av ett år. Han har rollen som smed.

Eirik Tjetland

Jeg er tilbake etter en liten pause.

Christer Bærheim

Christer er oppvokst på Heigre, og bor i dag bor like ved kapellet i Julebygda. Christer jobber for Halliburton. liker også å jobbe på heimegården. på fritiden er det venner, ski, klatring, turer og trening. For Christer er Julespelet en sosial opplevelse som gir veldig god julestemning – og noe annet enn han gjør til vanlig. Gjennom spelet får han bli kjent med mange flotte mennesker, og han synes det er kjekt å gjøre noe i og for bygda han er oppvokst i, og han gleder seg til å feire jul på hytta med familie.

Liam Dos Santos

Liam er med for andre gang og syns det er veldig kjekt å være med.

Amalie Dos Santos

Amalie er med i Julespelet for andre gang. Julespelet er en tradisjon og ikke et år uten. Hun har sett på hvert eneste år, og nå er det utrolig kjekt å være med.

Linea Stangeland

Linea er ei glad og positiv jente som er med i spelet for andre gang.
Hun er aktiv i 4H, Jente og guttelaget,kor og svømming.
Eller liker hun å passe unger, og være med venner. På vinteren liker hun seg i slalombakken.

Lena Hansen

Lena er med i Det Store Julespelet for første gang.

Daniel dos Santos

Daniel er med for første gang i Julespelet. Ingen jul uten at vi har sett Julespelet.

Thea Adeline Todnem Hiis

Thea Adeline er med i Det Store Julespelet for første gang.

Kaisa Hellerud

Kaisa har vokst opp med Julespelet som nærmeste nabo, og en stor drøm er gått i oppfyllelse nå når hun selv er med for første gang. Kaisa liker turn, sang og musikk og å være med venner.

Celina Hansen Iversen

Celina går i 2. Klasse på malmheim skole. Hu er ei livsglad jente som liker godt å være sammen med venner og familien. Celina går på turn og synger i kor. Hun er født og oppvokst i julebygda. Det er første året Celina er med i julespelet.

Amalie Bøe

Amalie er med i spelet for første gang i år og det har hun gledet seg veldig til. Hun er en jente med mye energi som elsker å være med på det som skjer i bygda. Amalie er 10 år og går i 5. klasse på Malmheim skole. Hun går på svømming, Krik, 4H og Jente & Guttelaget. Liker å være kreativ, musikk, dans og elsker å være med venner på fritiden.

Johannes Bøe

Johannes er med i spelet for første gang i år. Han er 7 år og går i 2. klasse på Malmheim skole. Johannes er en aktiv gutt som elsker fotball. Liker å være ute med venner på fritiden. Er glad i musikk, tv-spill og elsker å lære nye ting.