Julefrokost med mening

img

Espen Hana «-Edru og uten filter»

  • Onsdag 14. september 2022, kl 08:00–09:30
  • Julebygda Grendahus

espen_hana

Hvert år finner vi en spennende foredragsholder som passer sammen med våre verdier kjærlighet forsoning og varme og som knytter disse opp med sin personlighet og virke.

Espen Hana som er  skuespiller, tekstforfatter, komponist og sanger forteller i år sin historie «Edru og uten filter». Med det nære, varme og ærlige foredraget får du også musikk og gode doser humor. Det kan ikke passe bedre da han også skal være vår nye Lennsmann Stangeland i Julespelet. Vi gleder oss stort!

Sponsorer av spelet får inntil 5 gratis billetter til julefrokosten!

Meld deg på i dag!


Tidligere års julefrokoster:

maja_lunde_foto_oda-berby_32021 Maja Lunde «Engasjert suksessforfatter»
Over 70 sponsorer og publikum fikk høre Julespelets egen manusforfatter Arnt Olav Klippenberg intervjuet Maja Lunde i en varm og nær samtale på scenen. Etter et strålende foredrag hos oss dro Maia videre til Universitetet i Stavanger der hun ble tildelt den internasjonale miljøprisen Rachel Carson-prisen.

Maja Lunde er Norges mest solgte forfatter i sin generasjon og én av landets tydeligste stemmer for klimasaken. Bøkene hennes er publisert på over 40 språk og har solgt over 2,5 millioner eksemplarer på verdensbasis. Én av hennes mest kjente bøker er den nydelige barneboken «Snøsøsteren» – en fortelling som i likhet med Julespelet bygger på verdiene kjærlighet, forsoning og varme.

2019 «Overleverne» Henriettes historie
Også i 2019 var vi ca 70 personer som fikk høre en rørende, sterkt og imponerende foredrag med Henriette Vasstrand om rus, alkoholisme, selvmordsforsøk, voldtekt. En påkjørsel av en dobbeldekker buss i London endret alt da den knuste mye i kroppen til Henriette.Tenk å reise seg og kjempe seg til et bedre liv enn noen gang og attpå til bli Norgesmester i boksing! Fantastisk.

2018 Marco Elsafadi «livet handler om samarbeid»
Se videohilsen fra ZTIL – KULL – Day Birger et Mikkelsen som gjorde endringer hos seg etter julefrokosten i 2018.

Nær 70 sponsorer og interesserte fikk i september 2018 høre en engasjert Marco Elsafadi og fortellinger om «livet handler om samarbeid». Vi fikk med oss mange gode råd og tanker på veien videre og vi tror ordet Raushet har fått nytt innhold etter julefrokosten.Hør Marcos hilsen og oppfordring til å gi tilbakemelding til oss.
Meld gjerne til meg på mobil 906 51 288. For å gjøre det enklere for deg kan jeg ringer deg opp for å høre din historie.