På Julemarken møter du…

img

Håndarbeid, treprodukter, juledekorasjoner, steincollager, kosedyr, julepynt i mange variasjoner, flatbrød, saft, syltetøy, saueskinn, skinnprodukter, barneklær, kort, fuglekasser, fuglenek og mye, mye mer!

 

Ingunn Egeland Tjelta

Ingunn lærte å strikka før hu kunne lesa. Strikke det mesta, men liker best å strikka mønster i glade fargar, gjerne tradisjonelle.

Motto, viss eg sitte, så strikke eg 

 

Liv Gerd Egeland og Astrid Lund Folkvord

Hos Liv Gerd og Astrid finner du heimelaga flatbrød, havrekjeks og syrekaker, laga av lokale råvarer.

 

Klara Lunde

 

Kari Overskott Olsen

Kari lager juledekorasjoner av røtter. Hver dekorasjon er unik siden alle røtter er ulike. Hun lager på bestilling og har mye ferdig.

 

Anne Marie Arnøy

Anne Marie byr på små steincollager og skulpturer.

 

Hilde Haukland Briedis og Brit Grønsberg Howard

Hilde og Brit har mange forskjellige tova artikler, blant annet «Fjosnissa i frå Julabygdå» drivved nisser, sitteunderlag, tøfler, sement produkter og mye, mye mer

Mange kjekke julegaver.

 

Vegard Gjesdal

Vegard har holdt på med treskurd i  55 år. Har holdt på med kniver i 25 år og senere også med sølvarbeid.

 

Heidi Myhrer

Heidi hekler leker og kosedyr, arbeidene går under Merkenavnet GULL.

 

Kari Irene Sødergren

Håndverk som varmer – ull er godt for store og små.

Den største sengefellen vi har laget til nå har 40.000 sting. Ni lammeskinn er sydd i sammen med et håndvevd teppe montert over huden. Vissheten om at hvert sting er gjort for hånd varmer nesten like mye som den tjukke fellen selv. En liten barnetøffel har ikke fullt så mange sting, men den skal sørge for at ingen fryser likevel. Alle produktene er laget for hånd på Pittergarden, med en klar tanke om å kombinere tradisjonelt håndverk med moderne design. Noen av våre produkter kan du sette sammen etter eget ønske. Blant produktene våre, kan du se eksempel med sengefell med et håndvevd teppe med et mer enn 100 år gammelt mønster fra Gjedrem i Bjerkreim montert på.

 

Tommy Eker

Jeg holder på med brukskunst, både til pynt og bruk.
Smir og lager kniver fra bunn.

 

Dobb Design – Ragnhild Egeland Berg

DOBB Design støper interiørprodukter i et miljøvennlig komposittmateriale på Kvernaland. Til Det store julespelet kommer de med lysestaker, fat og vaser, samt en hel skog av flotte håndstøpte trær og annen pynt til jul.

 

Brit Karin Malmin

Er ei bake og strikkeglad dame, som selger julegeiter, store pepperkake hjerter, og småkaker. Strikkede tepper i havskum-mønster, tøffler og div.

 

Tine Sunde Hetland

 

Rita Aase Austvoll

(kommer)