Praktisk informasjon

img
Spilleplan 2023

Det store Julespelet har spilt siden 2010, kun med opphold i 2020 pga covidsituasjonen. Vi har premiere 6. desember 2023
Se detaljert oversikt her.

Billetter

Billettsalget er forventet å starte høsten 2023. Kjøp billetter her

RULLESTOLBRUKERE sitter foran tribunen – nærmest scenen og skuespillerne.
Ledsager går gratis. Send oss bilde av ledsagerbevis og ref. kode på kjøpt billett til post@julespelet.no og vi returnerer en gratisbillett til deg.

BARN: Vi har samme pris for barn over skolealder og voksne. I utgangspunktet er ikke forestillingen en barneforestilling, men mange barn lar seg fenge av musikken og sceneshowet likevel.

Noen deler av forestillingen har lengre dialoger, og korte deler av forestillingen kan virke noe dramatisk på de aller yngste barna.

Vi erfarer også noen ganger at de yngste blir mer påvirket av det fysiske med å være på Julespelet som f.eks. at det kan bli kaldt, det er mye tjukke klær og vind i stilaset som bråker litt + høy lyd i høyttalerne.

Andre barn lar seg fenge fra start til slutt og elsker det. Du kjenner ditt barn best, så gjør det som passer dere best. Velkommen er dere uansett!

Hvor?

Det store Julespelet finner du midt i sentrum av Julebygda, som ligger ca 5 km vest for Sandnes sentrum, kun 7. min kjøring fra Kvadrat.

Se kart her.

Parkering

Det er gratis parkering i tilknytning til spelet.
Følg anvisningene til parkeringsvaktene når du kommer til Julebygda.
Det anmodes om å ikke bruke parkeringsplassen til Joker Julebygda i butikkens åpningstider.
Handicapparkering: Det er et buss stopp for av- og påstigning ved inngang men det er ikke avsatt egen handicapparkering.

Viktig!

Dette er et utendørsarrangement med en tribune med vegger og tak. Husk å kle deg etter forholdene. Det anbefales godt varmt undertøy. Sitteunderlag, tepper og regnkeeper selges før forestilling.