Skuespillere

img
Anh
Anh Vu
Maria

Anh Vu ble kjent etter deltakelsen i Idol 2004. I 2005 hadde hun rollen som Maria Magdalena i musikalen ”Jesus Christ Superstar” på Sola kulturhus. Samme år debuterte hun som skuespiller i ungdomsfilmen ”Tommys Inferno”. Etter dette har hun også vært med i musikalene «Chess» og «Rocky Horror Show».

Anh Vu har i flere år hatt gode samarbeid med gospelkoret Abraham og Sandnes Klarinettkoret. Med dette, kom juleplaten «Mitt hjerte alltid vanker»(2007) og albumet «A clarivision of jazz»(2012). Hun kom også ut med hitlåta «Lys og Varme» fra den norske barnefilmen «Astfalt Englene»(2010).

Anh Vu er en allsidig artist og opptrer i mange ulike sammenhenger som sanger, men jazz og soul ligger henne nærmest. Hun er med som solist i tradjazz bandet Narada som hun i flere år har hatt opptredener på Vintage Jazz festival i Stavanger og Silda Jazz festival. Hun opptrer også i sitt eget band Anh Vu Kvartett. I år er Anh klar igjen som rollen Maria i Det store Julespelet. En rolle hun har hatt siden oppstart av Spelet i 2010.