Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-barn
Barna til Petra og Sebelon
Alva Ovedal Amundsen

Alva Ovedal Amundsen er 8 år, og går i 3. klasse på Sandved skole.Hun ble født under oppkjøring/høsten spelet startet i 2010, og var som nyfødt med søsken på øvinger før hun etterhvert ble med selv 3 år gammel. Alva går på håndball og fotball. Hun er ei positiv jente som liker å være med venner, og gleder seg hvert år til Julespelet.

Dennis Hansen Iversen

Dennis Hansen Iversen går i 4. klasse på Malmheim skole. Han er en glad og sosial gutt som liker å være sammen med familie og venner. På fritiden spiller han fotball for Sandved IL som han trives godt med. Dennis er født og oppvokst i Julebygda. Det er andre året han er med i Julespelet, men første gang som et av barna i huset.

Arve Lunde

Arve Lunde går i 7. klasse på Malmheim skole. Han er en sosial og glad gutt som på fritiden liker å være med venner og familie. Han er med i Viking 4H og Åustrått IL, Volleyball.
Om vinteren er han veldig glad i å renne slalåm. Våren 2016 spilte han Arne Garborg som liten i den digitale formidlingsløypa i Garborgheimen. Arve er født og oppvokst i Julebygda. Det er 5. året hans i Det store Julespelet. Han gleder seg hvert år til Julespelet.

Oda Ovedal Amundsen

Oda Ovedal Amundsen er 12 år, og går i 7. klasse på Sandved skole. Hun spiller håndball og fotball. Hun har vært med i Julespelet fra starten av og gleder seg like mye hvert år. Oda elsker å synge og opptre på scenen.

Othilia Nesse Halvorsen

Othilia Nesse Halvorsen går i 9. klasse på Skeiene Ungdomskole. Har turnet i Sandnes Turnforening i 11år, men takket for seg der i år for å gå nye veier. Hun valgte å danse og danser nå Jazzdans på Steps danseskole i Stavanger. Hun stortrives med det og tar seg ellers tid til skolearbeidet og gode venner. Hun er en energisk & livsglad jente! Det er 7. året hun er med nå. Startet da i folkemengden. Nå er hun en av ungene i huset og i tillegg så er hun med sjonglørgjengen som turner. Dette har blitt et av årets høydepunkter og er en sterk tradisjon hun gleder seg til.

Silje Orre Olsen