Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-barn
Barna til Petra og Sebelon
Alva Ovedal Amundsen

Alva Ovedal Amundsen er 9 år, og går i 4. klasse på Sandved skole.Hun ble født under oppkjøring/høsten spelet startet i 2010, og var som nyfødt med søsken på øvinger før hun etterhvert ble med selv 3 år gammel. Alva går på håndball og fotball. Hun er ei positiv jente som liker å være med venner, og gleder seg hvert år til Julespelet.

Dennis Hansen Iversen

Dennis går i 5. klasse på Malmheim skole. Han er en glad og sosial gutt som liker å være sammen med familie og venner. På fritiden går han på krik, og liker å spille gitar. Dennis er født og oppvokst i Julebygda. Det er 3. året han er med i Julespelet

Arve Lunde

Arve Lunde går i 7. klasse på Malmheim skole. Han er en sosial og glad gutt som på fritiden liker å være med venner og familie. Han er med i Viking 4H og Åustrått IL, Volleyball. Om vinteren er han veldig glad i å renne slalåm. Våren 2016 spilte han Arne Garborg som liten i den digitale formidlingsløypa i Garborgheimen. Arve er født og oppvokst i Julebygda. Det er 5. året hans i Det store Julespelet. Han gleder seg hvert år til Julespelet.

Oda Ovedal Amundsen

Oda er 13 år, og går i 8.klasse på Wang Ung. Hun spiller håndball og fotball. Hun har vært med i Julespelet fra starten av og gleder seg like mye hvert år. Oda elsker å synge og opptre på scenen.

Othilia Nesse Halvorsen

Othilia Nesse Halvorsen går i 10. klasse på Skeiene Ungdomskole. Har turnet i Sandnes Turnforening i 11 år. Danser nå Jazzdans på Steps danseskole i Stavanger. Hun stortrives med det og tar seg ellers tid til skolearbeidet og gode venner. Hun er en energisk & livsglad jente! Det er 8. året hun er med nå. Startet da i folkemengden. Nå er hun en av ungene i huset og i tillegg så er hun med sjonglørgjengen som turner. Dette har blitt et av årets høydepunkter og er en sterk tradisjon hun gleder seg til.

Silje Orre Olsen

Silje er 22 år og jobber som assistent på Rovikheimen. Hun elsker å holde på med sang og musikk og det er 3. gang hun er med i Det store Julespelet. Første gang var hun med i folkemengden, og andre gang samt i år spiller hun eldste barn i huset – Alfhild.