Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-sjonglor
Julespelets Sjongleringsgruppe
Sjonglører

Flaks Sjongleringsgruppe er med for 10. gang. Derfra har vi med oss Jonas Storhaug Røed, Markus Aarøy Vikse og Ole Håkon Steffensen. Vi er veldig glad for å ha sjonglørene med oss!

Flaks Sjongleringsgruppe er en stor inspirasjon for sjonglører med sine kunnskaper og formidlerevner. De har hatt utallige oppdrag, show, whorkshops og kurs i regionen over lang tid. De har vist med iver og glede at sjonglering er superkjekt og de treffes også på egne treninger utenom oppkjøring av Det store Julespelet.

Jonas Storhaug Røed går i 10. klasse på Skeiene. Han har vært med i Julespelet i mange år som sjonglør. Han er med i Flaks sjongleringsgruppe og på fritiden er han opptatt med data, venner og sjonglering.

Markus Aarøy Vikse er fra Karmøy og har drevet med nysirkus siden 2010. Han driver med sjonglering, diabolo, akrobatikk og flamme. Han har jobbet mye sammen med flaks sjongleringsgruppe og andre sjongleringsoppdrag rundt på Haugalandet. Han vant drømmestipendet innen nysirkus i 2017 samme år som han første gang var med på Julespelet.

Ole Håkon Steffensen var med på Julespelet for første gang i 2017, og vi er veldig glade for at han ønsker å være med også i år.