Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-sjonglor
Sjonglører og turnere
Sjonglører

SjonglørerFlaks Sjongleringsgruppe er med for 10. gang og er en stor inspirasjon for sjonglører med sine kunnskaper og formidlerevner. De har hatt utallige oppdrag, show, whorkshops og kurs i regionen over lang tid. De har vist med iver og glede at sjonglering er superkjekt og de treffes også på egne treninger utenom oppkjøring av Det store Julespelet.

Isac Børre L`orange

Isac er fra Gjerdrum og har sjonglert i 11 år. De siste årene har han jobbet som sirkuslærer, samt jobbet mye med flaks sjongleringsgruppe og gjort andre sjongleringsoppdrag.

Turnere


Francesca Colombo

Francesca blir 15 år i januar. Hun går på WANG Ung og har drevet med turn i 3 år. Hun er top 3 best i Norge på tumbling og laget hennes er norgesmestre.

Pernille Ertresvåg Waage

Pernille er snart 13 år og bor på Austrått. Hun er en kreativ og aktiv gladjenter som bruker fritiden på turn samt spiller piano på kulturskolen.

Ellinor Heigre Hausken

Ellinor er 13 år og bor på Austrått. Hun er aktiv og glad og koser seg med turn og orientering, samt synger og spiller piano på kulturskolen.

Ingvild Maria Horve

Ingvild er fra Horve i Sandnes og går i 9. klasse hos Tryggheim Forus. Hun er aktiv Tropp-turner hos Sandnes Turnforening, hvor hun trener 4 dager i uka. Er med på Julespelet for første gang i år.