Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-sjonglor
Julespelets Sjongleringsgruppe
Sjonglører

Flaks Sjongleringsgruppe er med for 9. året. Derfra har vi med oss Markus Aarøy Vikse, Ole Håkon Steffensen og vår lokale sjonglør helt – Jonas Storhaug Røed. Vi er veldig glad for å ha sjonglørene med oss!

Flaks Sjongleringsgruppe er en stor inspirasjon for sjonglører med sine kunnskaper og formidlerevner. De har hatt utallige  oppdrag, show, whorkshops og kurs i regionen over lang tid. De har vist med iver og glede at sjonglering er superkjekt og de treffes også på egne treninger utenom oppkjøring av Julebydspelet.

Jonas Storhaug Røed går i 9. klasse på Skeiene. Han har vært med i Julaspelet i mange år som sjonglør. Han er med i Flaks sjongleringsgruppe og på fritiden er han opptatt med data, venner og sjonglering.

Markus Aarøy Vikse er 18 år fra Karmøy og har drevet med nysirkus i over 8 år. Han driver med sjonglering, diabolo, akrobatikk og flamme. Han har jobbet mye sammen med flaks sjongleringsgruppe og andre sjongleringsoppdrag rundt på haugalandet. Han vant drømmestipendet innen nysirkus i fjor og dette er andre gang han er med på Det store Julespelet.

Ole Håkon Steffensen var med på det store julespelet for første gang i 2017, og vi er veldig glade for at han ønsker å være med også i år.