Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-sjonglor
Sjonglører og turnere
Sjonglører

SjonglørerFlaks Sjongleringsgruppe har vært med siden starten er en stor inspirasjon for sjonglører med sine kunnskaper og formidlerevner. De har hatt utallige oppdrag, show, whorkshops og kurs i regionen over lang tid. De har vist med iver og glede at sjonglering er superkjekt og de treffes også på egne treninger utenom oppkjøring av Det store Julespelet.

Isac Børre L`orange

Isac er fra Gjerdrum og har sjonglert i over 10 år. De siste årene har han jobbet som sirkuslærer, samt jobbet mye med flaks sjongleringsgruppe og gjort andre sjongleringsoppdrag.

Julian Sæther

Julian Sæther er en sjonglør fra Trondheim. Han har gjennomført sirkusutdanning i Paris og har en bachelorgrad i sirkus. Gjennom hans liv har han opptrådt over hele verden, i fra Taiwan til Irland.
Nå gleder han seg til å komme til Julebygda og sjonglere for dere!

Turnere

Kaisa Hellerud

Kaisa er 13 år, og har vært med i Julespelet siden 2018. Hun går i 8. klasse på Skeiane ungdomsskole, og driver med turn på fritiden. I år har hun 2 roller i spelet, både som turner og i folkemengden.

Pernille Ertresvåg Waage

Pernille er snart 14 år og bor på Austrått. Hun er en kreativ og aktiv gladjenter som spiller volleyball og liker å være med venner på fritiden. Hun er tidligere aktiv turner og har vært med på julespelet siden 2021.

Ellinor Heigre Hausken

Ellinor er 14 år og bor på Austrått. Hun er en aktiv og positiv jente som spiller volleyball og liker å være med venner på fritiden. Hun er tidligere aktiv turner og er med på julespelet for andre gang

Mathilde Sandvig

Mathilde Sandvig er 14 år og bor på Bogafjell. Hun går i 9 klasse på Bogafjell ungdomsskole. Hun er en glad, aktiv og sosial jente som liker å være med venner på fritiden i tillegg til at hun spiller volleyball. Hun er tidligere aktiv turner. Hun er med på Julespelet for første gang i år.