Skuespillere

img
image008
Folkemengde

Folkemengden i Julespelet har en viktig rolle i spelet. De representerer hverdagen og folket og det som rører seg i by og bygd. Det er her vi ser og hører om fordommer, folkesnakk, tro og overbevisning, løgn og sannheter.

Annette Ovedal

Annette har vært med rundt spelet siden starten med ulike roller. Stortrives med å få være en del av dette fantastiske teamet. Julespelet er en flott tradisjon som setter oss i julestemning.

Linea Stangeland

Linea 14 år er for femte gang med i folkemengden i Det store Julespelet. Hun er ei kreativ jente, som liker å finne på ting sammen med venner. Hun har ei lillesøster som også er med i spelet.

Adele Stangeland

Adele 10 år er for tredje gang med i folkemengden i Det store Julespelet. Hun er en blid og positiv jente som liker å være passepike og være med venner. Hun har en storesøster som også er med i spelet.

Christer Bærheim

Christer har i flere år vært i folkemengden og koser seg med å selge «nydelige og flotte juletre»

Sølvi Håland

Sølvi begynte sin revy karriere ved oppstart av Lurarevyen i 1994. Hun har vært engasjert i flere revy oppsett. I Håndverkerne i Stavangeren, Juleoppsetning med Bente & Oli i Kuppelhallen, Gjøgleriet i Sola kulturhus, Sommer revyen i Sandnes og Lurarevyen, hvor hun for øvrig blir å finne på scenen våren 2023. I årets Julespel er hun med i Folkemengden + at hun spiller konen til Storbonden.

Celina Hansen Iversen

Celina går i 6. klasse på malmheim skole. Hun er ei sosial jente som liker godt å være med venner. På fritiden går hun på dans og krik. Celina Har vært med i julespelet siden 2019.

Annélia Hansen Haugen

Annélia er 5 år, og er med i Julespelet for første gang i år. Hun er glad i sang og dans, og ridning på fritiden.

Daniel Dos Santos

Daniel har vært med noen år i Julespelet, og trives godt i folkemengden. Bor på Sandved, over gjennomsnittet glad i sport, bodd på Sandved i 9 år, men er opprinnelig fra Froland. Blir ikke jul uten ei uke på Malmheim i starten av desember.

Kaisa Hellerud

Kaisa er 13 år, og har vært med i Julespelet siden 2018. Hun går i 8. klasse på Skeiane ungdomsskole, og driver med turn på fritiden. I år har hun 2 roller i spelet, både som turner og i folkemengden.

Tobias Hellerud

Tobias er 9 år, og har vært med i Julespelet siden 2019. Han går i 4. klasse på Malmheim skole. Til vanlig er Tobias fotballgutt, og liker også stuping og å game.

Mia Hellerud

Mia er 4 år, og med i Julespelet for 2. gang. Hun er litt redd fjøsnissen (på ordentlig) men syns det er kjekt med dansen likevel. Det kjekkeste med å være på øving er alle pepperkakene.

Linda Hellerud

Linda har vært torgkone i Julespelet siden 2019, og med i kulissene siden 2017, forutenom torgkone er hun også billettansvarlig, styremedlem og dugnadspådriver. Julespelet er en nydelig arena å få pushet comfortsonen på – på alle mulige måter!

Ole Berthinus Garnvik Hiis

Ole Berthinus er 10 år og kommer fra Julebygda. Han er aktiv i fotball, men har også stor interesse for musikk. Han er med i spelet for andre gang i år.

Amalie Bøe

Amalie går i 9F på Skeiane Ungdomskole. Hun er med i Julespelet fordi hun synes det gir en fin julestemning. Og som hun alltid sier: «Ingen spel, ingen jul». Hun er med i folkemengden som en av ungene og synes det er veldig gøy.

Matilde Laupland

Matilde går i 6.klasse på Malmheim skole. Hun liker turn, KRIK, JG-laget, og å være kreativ. Det er også veldig kjekt å delta på øving og forestillinger med Julespelet.

Karen Laupland

Karen går i 4.klasse på Malmheim skole. På fritiden synger hun i kor, går på JG-laget, og liker å være med venner. Hun syns det er veldig gøy å delta i Julespelet, i år som fjøsnisse.

Serine Salomonsen Rønnevig

Serine er 10 år og går i 5 klasse på Finnøy skole, og hun er med i julespelet for første gang. Serine elsker å synge og danse og gleder seg til å være på scenen sammen med sin mamma og alle de andre kjekke ungene og fjøsnissene. Ellers spiller hun håndball og går i turn, og ønsker seg snø til jul sånn vi kan stå på ski.

Eli Selsvik

Eli jobber som styrer i Julebygda barnehage. Hun har vært blant publikum på Julespelet i mange år, og gleder seg i år til å være med i folkemengden for første gang.

Jonny Stødle

Jonny er kjent som en hardbarka julebygding og har i en årrekke vært engasjert i det som skjer i bygda, både på Grendahus og Julebygdtinget. Jonny har vært med i Julespelet siden starten, både som skuespiller i rollen som Sebelon og som leder i sponsorgruppa. Det ble pause i fjor, men savnet ble for stort, så nå er han tilbake og er superklar med sin eneste replikk; «Kor e lensmann Stangeland».

Hanna Harboe

Hanna går i 6. klasse på Malmheim skole. Hun er i år med i Det store Julespelet for første gang. Hanna har sett Julespelet flere ganger tidligere år, og har lenge drømt om å være med som skuespiller.

Nora Lerbrekk Øie

Nora er ei sprudlende jente på 4år fra Malmheim, og er med i julespelet for første gang. Hun er veldig glad i sang, dans og utelek.

Tone Storhaug

Tone er med over alt. På scenen, bak scenen, et fyrverkeri på symaskinen der hun tryller fram de lekreste kostymer. Hun er et vandrende Juletre i nærmiljø, regionen og av og til i hovedstaden. Hun sprer glede overalt hun er.