Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-folkemengde
Folkemengde

Folkemengden i Julespelet har en viktig rolle i spelet. De representerer hverdagen og folket og det som rører seg i by og bygd. Det er her vi ser og hører om fordommer, folkesnakk, tro og overbevisning, løgn og sannheter.

Oddny Stødle

Oddny jobber i Norske Shell og liker godt både en treningsøkt og fine sykkelturer som Nordsjørittet og Birken sammen med mannen.
Hun er innflytta julebygding men føler seg godt integrert etter mange år i bygda. Hun er gift med Jonny og de har 3 voksne sønner. Oddny har vært med i Julespelet siden starten som Malene i folkemengden.

Njål Folkvord

Njål har adresse rett bak scenen og dermed nærmeste nabo til kapellet og Det store Julespelet. Han er gift med Anne og har 3 voksne etterkommere.
Det meste av tiden går med til å drive Klingsheim Hogst & Hage AS. Han liker å få sett stykker på Stavangeren, idretts- og fotball-interessen er stor, reiser gjerne på tur i inn-og utland. Njål er som veteran å regne, da han har vært med i Julebygdspelet siden starten og 5 år på rad hadde han rollen som den godhjerta bonden Sebelon. I 2015 overlot han den kalde jobben med å være «nedslått» til Jonny Stødle og er nå i folkemengden med hunden Vimsi.

Annette Ovedal

Annette er mor til Oda og Alva som også er med i spelet. Hun flyttet til bygda i 2005, og har vært engasjert i spelet fra starten, først som mor og videre til folkemengden, produsent og med i styret. Annette er virksomhetsleder for Skeiane barnehagene, og fritiden går med til å følge opp barna, styreverv i Sandnes Håndball, spiller fotball og lidenskapen er Liverpool.

Rikke Øverland

Jeg er ei aktiv jente som går i 10. klasse på Skeiene Ungdom skole. Jeg spiller volleyball og går jeg på 4-H. I fritiden ellers liker jeg å lage mat og være med vennene mine.

Eirik Tjetland

Jeg er tilbake etter en liten pause.

Christer Bærheim

Christer er oppvokst på Heigre, og bor i dag bor like ved kapellet i Julebygda. Christer jobber for Halliburton. liker også å jobbe på heimegården. på fritiden er det venner, ski, klatring, turer og trening. For Christer er Julespelet en sosial opplevelse som gir veldig god julestemning – og noe annet enn han gjør til vanlig. Gjennom spelet får han bli kjent med mange flotte mennesker, og han synes det er kjekt å gjøre noe i og for bygda han er oppvokst i, og han gleder seg til å feire jul på hytta med familie.

Liam Dos Santos

Liam er med for andre gang og syns det er veldig kjekt å være med.

Linea Stangeland

Linea er ei glad og positiv jente som er med i spelet for andre gang.
Hun er aktiv i 4H, Jente og guttelaget,kor og svømming.
Eller liker hun å passe unger, og være med venner. På vinteren liker hun seg i slalombakken.

Adele Stangeland
Tobias Hellerud
Linda Hellerud
Daniel dos Santos

Daniel er med for første gang i Julespelet. Ingen jul uten at vi har sett Julespelet.

Thea Adeline Todnem Hiis

Thea Adeline er med i Det Store Julespelet for første gang.

Kaisa Hellerud

Kaisa har vokst opp med Julespelet som nærmeste nabo, og en stor drøm er gått i oppfyllelse nå når hun selv er med for første gang. Kaisa liker turn, sang og musikk og å være med venner.

Celina Hansen Iversen

Celina går i 2. Klasse på malmheim skole. Hu er ei livsglad jente som liker godt å være sammen med venner og familien. Celina går på turn og synger i kor. Hun er født og oppvokst i julebygda. Det er første året Celina er med i julespelet.

Amalie Bøe

Amalie en jente med mye energi som elsker å være med på det som skjer i bygda. Hun er 11 år og går i 6. klasse på Malmheim skole. Amalie går på Krik, 4H og Jente & Guttelaget. Hun liker musikk, dans, være kreativ og bruker mye tid sammen med venner på fritiden sin.

Johannes Bøe

Johannes er 8 år og går i 3. klasse på Malmheim skole. Han er en aktiv gutt som elsker fotball. Liker å være ute med venner på fritiden. Han er glad i musikk, tv-spill/data og elsker å lære nye ting.