Skuespillere

img
image008
Folkemengde

Folkemengden i Julespelet har en viktig rolle i spelet. De representerer hverdagen og folket og det som rører seg i by og bygd. Det er her vi ser og hører om fordommer, folkesnakk, tro og overbevisning, løgn og sannheter.

Annette Ovedal

Annette jobber som rådgiver i oppvekst i Sandnes kommune. Flere roller i spelet. Har vært involvert siden starten i Julespelet og gleder seg til nytt spel i 2021

Ine Sofie Klungtveit

Ine Sofie har vært med siden 2015, går på barn og ungdom på Gand vgs og er eldst av søsken.

Vilde Klungtveit

Vilde går i niende klasse på Kjerrberget ungdomsskole. Hun spiller håndball for Sola og spiller også fotball for Sandnes Ulf. Hun har vært med i Julebygdspelet i 4 år

Linea Stangeland

Linea 13 år er for 4. gang med i folkemengden i Det store Julespelet. Hun er ei kreativ jente, som liker å finne på ting sammen med venner. Hun har ei lillesøster som også er med i spelet.

Adele Stangeland

Adele 9 år er for andre gang med i folkemengden i Det store Julespelet. Hun er en blid og positiv jente som liker å være passepike og være med venner. Hun har en storesøster som også er med i spelet.

Christer Bærheim

Christer har i flere år vært i folkemengden og koser seg med å selge «nydelige og flotte juletre»

Katrine Lea

Katrine Lea (f.1988) er utdannet lærer med mange års fartstid i Osloskolen. Hun er nå student på andre året ved Kunstskolen i Stavanger, og bor hjemme på Lea i Julebygda.

Celina Hansen Iversen

Celina går i 5. klasse på malmheim skole. Hun er ei sosial jente som liker godt å være med venner. På fritiden går hun på dans, 4H og krik. Celina Har vært med i spelet siden 2019

Daniel Dos Santos

Daniel har vært med noen år i Julespelet, og trives godt i folkemengden. Bor på Sandved, over gjennomsnittet glad i sport, bodd på Sandved i 9 år, men er opprinnelig fra Froland. Blir ikke jul uten ei uke på Malmheim i starten av desember.

Kaisa Hellerud

Dette er 3.gang Kaisa er med i Julespelet, og det ble ikke helt jul i fjor, så fint at vi er i gang igjen. Kaisa går i 7. Klasse på Malmheim skole, og driver med turn på fritiden. Ellers glad i å være med venner og elsker Harry Potter.

Tobias Hellerud

Tobias er med i Julespelet for 2. gang, og syns at dette er noe av det beste som finnes. Tobias går i 3. Klasse på Malmheim skole og er fotballgutt på fritiden. Liker ellers å være med venner, kose med lillesøster Mia og å spille.

Mia Hellerud

Mia er nyeste tilskudd i barneflokken. Skal prøve seg på scenen i år, men forveksler ofte Fjøsnissen med prompenissen. Mia går i Julebygda barnehage og er en tøysete spilloppmaker. Elsker Paw Patrol, ponnier og kosestund.

Thea Adeline Todnem Hiis

Thea Adeline er 11 år og er med i Julespelet for 3. gang. Utenom skole er det musikk og dans som preger hennes hverdag, og da med sang som sitt hovedinstrument. En kreativ og engasjert jente.

Ole Berthinius Todnem Hiis

Ole Berthinius er en gutt på 9 år fra julebygda som er med i Julespelet for første gang. Han er en kreativ gutt som har stor sans for musikk og alt det innebærer. I tillegg til musikk spiller han også fotball på Julebygda.

Amalie Bøe

Amalie går i 8F på Skeiane Ungdomskole. Hun er med i Julespelet fordi hun synes det gir en fin julestemning. Og som hun alltid sier: «Ingen spel, ingen jul». Hun er med i folkemengden som en av ungene og synes det er veldig gøy.

Johannes Bøe

Johannes er 10 år og går i 5. klasse på Malmheim skole. Han liker fotball, gaming, musikk og være med venner på fritiden. Han bor i Julebygda og synes det er gøy å være med som barn i folkemengden i Julespelet vårt.

Matilde Laupland

Matilde går i 5. klasse på Malmheim skole. Fritiden brukes blant annet til dans og tverrfløyte. Et besøk på Julespelet har vært fast tradisjon i førjulstiden. I år gleder hun seg til å delta selv for første gang.

Karen Laupland

Karen går i 3. klasse på Malmheim skole. Hun synger i kor og turner på fritiden. Karen er veldig glad i sang og musikk, og ser fram til å delta i Julespelet.

Sanna Byberg

Sanna går siste året på Skeiene ungdomsskole, og jobber på Skjæveland Gårdsutsalg på fritiden. Hun pleier også være mye på hytta i Lyngdal.