Skuespillere

img
image008
Folkemengde

Folkemengden i Julespelet har en viktig rolle i spelet. De representerer hverdagen og folket og det som rører seg i by og bygd. Det er her vi ser og hører om fordommer, folkesnakk, tro og overbevisning, løgn og sannheter.

Annette Ovedal

Annette (f. 1978) har vært med rundt spelet siden starten med ulike roller. Stortrives med å få være en del av dette fantastiske teamet. Julespelet er en flott tradisjon som setter oss i julestemning.

Linea Stangeland

Linea (f. 2008) har vært med i folkemengden siden 2017. Hun er ei kreativ jente, som liker å finne på ting sammen med venner. Hun har ei lillesøster som også er med i spelet.

Adele Stangeland

Adele (f. 2012) ble med i folkemengden første gang i 2019. Hun er en blid og positiv jente som liker å spille fotball og være med venner. Hun har en storesøster som også er med i spelet.

Christer Bærheim

Christer (f. 1987) har i mange år vært i folkemengden og koser seg med å selge «nydelige og flotte juletre»

Daniel Dos Santos

Daniel har vært med noen år i Julespelet, og trives godt i folkemengden. Bor på Sandved, over gjennomsnittet glad i sport, bodd på Sandved i mange år, men er opprinnelig fra Froland. Blir ikke jul uten ei uke på Malmheim i starten av desember.

Kaisa Hellerud

Kaisa (f. 2009) har vært med i Julespelet siden 2018. Hun går på Skeiane ungdomsskole, og liker å være med venner og scrolle på TikTok. Ingen jul uten Julespelet!

Tobias Hellerud

Tobias (f. 2013) har vært med i Julespelet siden 2019. I år har han dobbeltrolle både i folkemengden og som gjøgler-aspirant. Til vanlig er Tobias fotballgutt på Sandved, og liker også å game og sjonglere.

Mia Hellerud

Mia (f. 2018) ble med første gang i folkemengden i 2021. Hun er litt redd for fjøsnissen (på ordentlig) men syns det er kjekt med dansen likevel. Det kjekkeste med å være på øving er alle pepperkakene.

Linda Hellerud

Linda (f. 1981) har vært torgkone i Julespelet siden 2019, og med i kulissene siden 2017, forutenom torgkone er hun også stolt styreleder og billettansvarlig. Julespelet er en nydelig arena å få pushet komfortsonen på – på alle mulige måter!

Tone Storhaug

Tone er med over alt. På scenen, bak scenen, et fyrverkeri på symaskinen der hun tryller fram de lekreste kostymer. Hun er et vandrende Juletre i nærmiljø, regionen og av og til i hovedstaden. Hun sprer glede overalt hun er.

Eli Selsvik

Hun har vært blant publikum på Julespelet i mange år. I 2022 ble hun for første gang med i selve spelet i folkemengden. I år skal hun være kona til selveste storbonden. Hun gleder seg til mange fine stunder sammen med alle skuespillerne. Eli er også styremedlem i Stiftelsen Julebygdspelet.

Celina Hansen Iversen

Celina (f. 2010) er ei sosial jente som liker godt å være med venner. På fritiden går hun på dans og krik. Celina Har vært med i Julespelet siden 2019.

Annélia Hansen Haugen

Annélia (f. 2017) er med i Julespelet for andre gang i år. Hun er glad i sang og dans, og ridning på fritiden.

Ole Berthinus Garnvik Hiis

Ole Berthinus (f. 2012) kommer fra Julebygda. Han er aktiv i fotball, men har også stor interesse for musikk. Han ble med første gang i 2021.

Amalie Bøe

Amalie (f. 2008) går på Skeiane Ungdomskole. Hun er med i Julespelet fordi hun synes det gir en fin julestemning. Amalie ble med første gang i 2018 – Og som hun alltid sier: «Ingen spel, ingen jul». Hun er med i folkemengden som en av ungene og synes det er veldig gøy.

Matilde Laupland

Matilde (f. 2011) liker turn, KRIK, JG-laget, og å være kreativ. Det er også veldig kjekt å delta på øving og forestillinger med Julespelet.

Serine Salomonsen Rønnevig

Serine (f. 2012) går på Finnøy skole og hun ble med i Julespelet første gang i 2022. Serine elsker å synge og danse og gleder seg til å være på scenen sammen med sin mamma og alle de andre kjekke ungene og fjøsnissene. Ellers spiller hun håndball og går i turn, og ønsker seg snø til jul sånn vi kan stå på ski.

Hanna Harboe

Hanna Harboe (f.2011) går i 7.klasse på Malmheim skole. Hun gleder seg STORT til en ny førjulstid med Julebygdspelet. På fritiden liker hun godt å være med venner.

Nora Lerbrekk Øie

Nora (f. 2018) er ei sprudlende jente fra Malmheim, og ble med Julespelet første gang i 2022. Hun er veldig glad i sang, dans og utelek.

Sunniva Thorsen

Sunniva (f. 2014) er glad i det meste og for det meste glad! Julebygdjente som har vokst opp med spelet som fast førjulstradisjon. Debuterer i år på scenen som én av to fjøsnisser. Fotball, kor, JG-laget og barnekirke og venner.

Marita Folkvord

Marita (f. 2015) har sitt første år i folkemengden. Har alltid vært å sett på julespelet og gleder seg veldig til selv å få være med i år. Ellers så går hun i skolekoret på Malmheim, fotball på Sandved og elsker dyr:)

Jesper Brunvær Lunde

Jesper (f. 2011) har vært i publikum siden 2017 og har alltid hatt en drøm om å få være en del av folkemengden i spelet. I år har han endelig fått muligheten, og desember kan ikke komme fort nok! Jesper går i 7.klasse på Porsholen skole, og bruker hvert ledige sekund på fotballbanen.

Theodor Zeiler

Theodor (f. 2010)