Skuespillere

img
skuespillerportrett-julespelet-sjonglor
Gjøglertroppen
Sjonglører og turnere

Gjøglertroppen

Flaks Sjongleringsgruppe har vært med siden starten er en stor inspirasjon for sjonglører med sine kunnskaper og formidlerevner. De har hatt utallige oppdrag, show, whorkshops og kurs i regionen over lang tid. De har vist med iver og glede at sjonglering er superkjekt og de treffes også på egne treninger utenom oppkjøring av Det store Julespelet.

Erik Aarøy Meling

Erik er fra Randaberg og var med i Julespelet i 2019. De siste årene har han vært opptatt med å studere på sirkusskole i Portugal. Det siste året siden han kom hjem fra studiene, har vært freelance jobbing med Flaks og sjonglering festivaler i Europa og Japan.

Finn Woida

Finn er det yngste medlemmet i Flaks Sjonglerings Gruppe og i år er hans første gang som sjonglør i Julespelet. Karmøybuen har drevet med sjonglering siden 2016, noe som er veldig imponerende fra en alder av 14!

Tobias Hellerud

Tobias (f. 2013) har etter flere år med inspirasjon bak scenen endelig blitt tatt opp som aspirant og læregutt i gjøglertroppen. Så i år blir det dobbeltrolle.  Dette blir spennende!

Elida Fjermestad

Elida (f. 2010) er en sprudlende jente som går første året på Skeiane ungdomsskole. Hun driver med konkurranseturn, hvor hun trener 3 dager i uken, har sal og scene i valgfag på skolen og går ikke av veien på å slå hjul på butikken eller når hun ser på TV. Elida er med venner så ofte hun kan og enda litt til. Om vinteren finner du Elida ofte med ski under beina i helgene, både bortover og nedover. Stor stas å være med i Julespelet i år!

Lena Simone Omland

Lena Simone (f. 2010) er 13 år og er med som turner.

Mariann Aarbakke

Mariann (f. 2010) er med i Julespelet for første gang. Hun går på Skeiane ungdomsskole. Spiller fiolin og går på turn.

Marie Glaser

Marie Glaser (f. 2010) er med i Julespelet for første gang i år. Hun går i 8. klasse på Skeiane ungdomsskole og driver med konkurranseturn i Sandved Turn.